Brianovi Johnsonovi bolo

Brianovi Johnsonovi bolo "povedané, aby neodpovedal" na otázky, či bude opäť hrať naživo s AC/DC: "Je to oficiálna línia"

Brian Johnson odmieta odpovedať na otázky o svojej budúcnosti v AC/DC

(Image credit: Getty)

(Image credit: Getty)

Frontman AC/DC Brian Johnson odmietol odpovedať na otázky o svojej budúcnosti na pódiu austrálskych rockových legiend, zrejme odvolávajúc sa na dohodu v rámci kapely, podľa ktorej sa o tom v rozhovoroch za žiadnych okolností nesmie hovoriť.

Na otázku v relácii Trunk Nation With Eddie Trunk americkej rozhlasovej stanice SiriusXM, či bude ešte niekedy hrať s AC/DC naživo, Johnson odpovedal (v prepise Blabbermouth): "Na to neodpoviem. Prečo by som mal? Po prvé, v tejto kapele je päť členov a pýtať sa jedného člena nie je fér." Na otázku, či chce s AC/DC opäť hrať naživo, Johnson odpovedá dvojnásobne: : "Eddie, na to nemôžem odpovedať. Všetci mi povedali, že nie. Je to oficiálna línia."

Johnson dokonca odmieta odpovedať aj na otázky, či s AC/DC nahrá pokračovanie albumu Power Up, ktorý AC/DC vydajú v roku 2020, a uvádza: ,,Viem, že to nie je pravda: "Začína to tu byť bulvárne. Dostávate sa do bulváru. Ak poviem jednu vec, bude sa to vyťahovať zo všetkých strán. Teraz si jednoducho nemôžete dovoliť hovoriť. Na internete je príliš veľa žvástov. A ja vôbec nie som na žiadnej Face-thing alebo sociálnej sieti - nikdy som nebol. Sú to len klebety."

Johnson opustil AC/DC v polovici turné v roku 2016 kvôli problémom so stratou sluchu, pričom ho nakoniec na zvyšok posledného turné skupiny nahradil frontman Guns N' Roses Axl Rose. Samotný Johnson sa však odvtedy viackrát vrátil na pódium, naposledy ho videli spievať klasiky AC/DC s Larsom Ulrichom, Justinom Hawkinsom a členmi Foo Fighters na septembrovej Taylor Hawkins Tribute Show na štadióne Wembley.

Pokiaľ však ide o správy o prípadných budúcich vystúpeniach s AC/DC, zdá sa, že si budeme musieť počkať, kým sa línia spoločnosti trochu vyvinie.

Made with