Geezer Butler z Black Sabbath má zápal pľúc

Geezer Butler z Black Sabbath má zápal pľúc

Manželka basgitaristu Black Sabbath Gloria hovorí, že Geezerovi diagnostikovali zápal pľúc

(Image credit: Gloria Butler)

(Image credit: Gloria Butler)

Zdá sa, že pre Geezera Butlera z Black Sabbath to nebudú ideálne Vianoce po tom, čo basgitarovej ikone diagnostikovali zápal pľúc

Geezerova manželka Gloria Butlerová sa vyjadrila na sociálnych sieťach a zverejnila jeho fotografiu v zdravotníckom zariadení, na ktorej má na tvári masku. Prezradila tiež, že mu bola diagnostikovaná pľúcna infekcia po tom, čo lekári predtým vylúčili celý rad ďalších ochorení vrátane Covid-19.

Súdiac podľa Gloriinho tónu a jej vtipu, že muži sú najhorší pacienti, sa zdá, že 73-ročný Geezer bude v poriadku.

Hovorí: "Po prvom dni u lekára s mojím manželom a po tom, čo mi povedali, že je negatívny na chrípku, Covid, streptokoka a angínu, som si povedala: 'No, je pozitívny na to, že je to osina v zadku'.

"Na druhý deň u lekára mu povedali, že má zápal pľúc. Hoci je stále pozitívny na to, že je otravný, teraz sa cítim vinná, že som si to myslela."

Gloria bola manažérkou superskupiny Heaven & Hell, v ktorej pôsobil Geezer spolu s gitaristom Tonym Iommim, spevákom Ronniem Jamesom Diom a bubeníkom Vinnym Appiceom.

Black Sabbath sa oficiálne rozišli v roku 2017, ale Iommi a spevák Ozzy Osbourne sa opäť stretli na tohtoročných Hrách Commonwealthu v rodnom meste skupiny Birminghame.

Butler, ktorý žije v Los Angeles, sa k svojim bývalým spoluhráčom na vystúpení nepridal. Neskôr vyšlo najavo, že sa zotavuje z Covidu-19 a niekoľko týždňov pred hrami sa zranil aj pri nehode na lodi počas dovolenky.

Sabbath ukončili svoju kariéru v birminghamskej Genting Arene vo februári 2017, ale Ozzy nasledujúci rok pre ITV News povedal, že by zvážil možnosť hrať na Hrách Commonwealthu. "Áno, bolo by to fantastické," povedal. "S Black Sabbath alebo sám. Rád by som to urobil. Všetci sme predsa Brummies."

Made with