Ozzy Osbourne ukončil koncertnú činnosť

Ozzy Osbourne ukončil koncertnú činnosť

Ozzy Osbourne ukončil koncertnú činnosť. Po rokoch zranení, chorôb a odkladov sa obťažovaný princ temnoty pravdepodobne podvolil nevyhnutnému a dal stopku. Ozzy to oznámil v príspevku na sociálnych sieťach.

"Nikdy by ma nenapadlo, že sa moje turné skončí takto." - Ozzy Osbourne

"Je to pravdepodobne jedna z najťažších vecí, o ktoré som sa musel podeliť so svojimi vernými fanúšikmi," napísal Ozzy. "Ako možno všetci viete, pred štyrmi rokmi, tento mesiac, som mal vážnu nehodu, pri ktorej som si poškodil chrbticu.

"Mojím jediným cieľom počas tohto obdobia bolo vrátiť sa na pódium. Môj spevácky hlas je v poriadku. Po troch operáciách, liečbe kmeňovými bunkami, nekonečných fyzikálnych terapiách a najnovšie aj po prelomovej liečbe kybernetikou (HAL) je však moje telo stále fyzicky slabé.

"Som úprimne pokorený tým, ako ste všetci trpezlivo držali svoje lístky po celý tento čas, ale s čistým svedomím som teraz dospel k poznaniu, že nie som fyzicky schopný absolvovať nadchádzajúce európske/britské turné, pretože viem, že by som nezvládol potrebné cestovanie. Verte mi, keď poviem, že myšlienka, že by som sklamal svojich fanúšikov, ma naozaj NAŠIALA viac, ako si kedy dokážete predstaviť.

"Nikdy by ma nenapadlo, že sa moje koncertné dni skončia takto. Môj tím momentálne vymýšľa nápady, kde budem môcť vystupovať bez toho, aby som musel cestovať z mesta do mesta a z krajiny do krajiny.

"Chcem sa poďakovať svojej rodine, svojej kapele, svojmu tímu, svojim dlhoročným priateľom, Judas Priest a, samozrejme, svojim fanúšikom za ich nekonečnú oddanosť, vernosť a podporu a za to, že mi dali život, o akom sa mi ani nesnívalo."

Ozzy sa potom podpisuje pod svoj tradičný odkaz: "Milujem vás všetkých."

Koncertná šnúra Ozzyho No More Tours 2, prvýkrát ohlásená v septembri 2018, bola viackrát preložená kvôli Ozzyho zlému zdravotnému stavu a pandémii. Minulý rok Sharon Osbourne oznámila, že muž Black Sabbath sa má podrobiť vážnej operácii na odstránenie problémov s krkom a chrbticou, ktoré sa objavili po jeho páde doma v roku 2019.

Od tohto incidentu spevák bojoval aj s Parkinsonovou chorobou, viacerými stafylokokovými infekciami, zápalom pľúc, chrípkou a prasknutou cievou v oku. 

Made with