Ozzy priznáva, že bol

Ozzy priznáva, že bol "veľmi nervózny" z návratu do reality show, hovorí, že šou The Osbournes jeho rodinu "pobláznila"

Ozzy Osbourne zvažuje cenu úspechu televízneho hitu The Osbournes: "Zaplatili za to deti. Všetky skončili na drogách."

Ozzy Osbourne sa otvorene vyjadril o negatívnych dôsledkoch, ktoré jeho rodina zažila po tom, ako sa vďaka televíznej reality šou The Osbournes, ktorú vysielala MTV v rokoch 2002 až 2005, stala celá rodina celebritnou.

Úspech programu, ktorý sledoval chaotický život rock'n'rollovej rodiny po jej presťahovaní do Los Angeles pred dvomi desaťročiami, vytvoril precedens pre budúce reality šou, ako napríklad Kardashianky.

Teraz sa pôvodné obsadenie v zložení Ozzy, manželka/manažérka Sharon, dcéra Kelly a syn Jack vráti v reštartovanej sérii šou s názvom Home To Roost, keď manželia odídu z Los Angeles do svojho domova v britskom Buckinghamshire. Kelly, ktorá má 38 rokov, nedávno porodila dieťa s DJ-om skupiny Slipknot Sidom Wilsonom a Jack, ktorý má teraz 37 rokov, je otcom štyroch detí. Aimee Osbourne, ktorá sa v pôvodnom seriáli neobjavila, sa neobjaví ani v pokračovaní.

Hoci fanúšikovia sú zo seriálu, ktorý produkuje a vysiela BBC, nadšení, bývalý frontman skupiny Black Sabbath pre Mirror povedal, že z opätovného účinkovania v seriáli je "hlboko nervózny". Ako vysvetľuje, úspech pôvodného seriálu priviedol jeho rodinu "do šialenstva" a on sa stále cíti traumatizovaný jeho účinkami.

Ozzy prezrádza, že s pokračovaním súhlasil len preto, aby Sharon pomohol obnoviť jej televíznu kariéru po tom, čo ju v roku 2021 "zrušili" a vyhodili z The Talk po konflikte so spolumoderátorkou Sheryl Underwoodovou.

"Neviem, ako to Kardashianky tak dlho zvládali - na konci nás to privádzalo do šialenstva," hovorí Princ temnoty.

Ako vysvetľuje, sláva, ktorá prišla s úspechom šou, sa čoskoro stala pre jeho rodinu nezvládnuteľnou, najmä pre Kelly a Jacka, ktorí začali bojovať s alkoholom a návykovými látkami.

"Neľutujem, že som to urobil, ale po troch alebo štyroch rokoch som si povedal: 'Viete čo, niekoho stratíme, pretože to začína byť príliš šialené,' pokračuje spevák.

"Existuje rock and rollová sláva, ktorá je dosť intenzívna, ale tá Osbournova úroveň bola jednoducho neuveriteľná. Deti na to doplatili. Všetci skončili na drogách. Jack sa v tej šou očistil a vytriezvel, Kelly sa v tej šou zbabrala, ja som sa zbabral a Sharon dostala rakovinu."

Home to Roost sa na obrazovky dostane niekedy v roku 2023 na BBC One a jej službe iPlayer ako 10-dielna séria. 

Made with