Pohrebný voz, čierna torta a Ozzy Osbourne: je toto najťažšia metalová svadba v histórii?

Pohrebný voz, čierna torta a Ozzy Osbourne: je toto najťažšia metalová svadba v histórii?

Pár z Idaha Madi Danger a Jay Aspen mali metalovú svadbu, ktorá ukončila všetky metalové svadby....

Všetci vieme, ako by mali svadby prebiehať. Vzdušné biele šaty, elegantné obleky, veľa kvetov a opilecká bitka na hostine. Istý pár z Idaha však nedávno úplne upustil od tradícií a usporiadal najťažšiu metalovú svadbu v histórii, na ktorej sa namiesto prsteňov vymieňali gitary a čierna svadobná torta bola ozdobená Ozzym Osbournom. 

Ako uviedol denník New York Post, Madi Dangerová a jej budúci manžel Jay Aspen sa rozhodli pre niečo "menej stresujúce a osobnejšie", keď sa 16. decembra minulého roka brali.

Pár milujúci metal a gotiku od strednej školy, sa na svoju vyvolenú nevykašľal a k oltáru v Trinity United Methodist Church v Idaho Falls kráčal za úplne bezbožného Ozzyho pána Crowleyho, predtým ako si namiesto prsteňov vymenili pár gitár Gibson Explorer.

Obrad sa skončil piesňou Lovesong od The Cure, než sa pár odviezol na recepciu v čiernom pohrebnom aute s poznávacou značkou 6FTUNDER. 

"Nemali sme mať tortu, ale moja stará mama zohnala čiernu s červenými ružami a nakrájal som ju ozdobnou dýkou, pretože som ju nechcel krájať nožom." povedal influencer Danger na YouTube..

Made with