Pozrite si slávnostný ceremoniál Billyho Idola na hollywoodskom Chodníku slávy

Pozrite si slávnostný ceremoniál Billyho Idola na hollywoodskom Chodníku slávy

Billy Idol sa pridal k Henrymu Rollinsovi na odhalení svojej hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy v Los Angeles

Billy Idol bol ocenený na slávnostnom odhalení svojej hviezdy na Hollywoodskom chodníku slávy v Los Angeles v Kalifornii.

Slávnostný ceremoniál sa konal v piatok 6. januára po tom, čo varovania pred nepriaznivým počasím posunuli termín z pôvodne plánovaného 5. januára.

K Idolovi sa na slávnosti pripojil Henry Rollins. Udalosť si môžete pozrieť v nasledujúcom videu, ktoré zverejnil portál Variety.

V príhovore k fanúšikom, ktorí sa zišli na slávnostnom ceremoniáli, Idol povedal: "Ste najlepší. Jednoducho povedané, som tu dnes kvôli vám, kvôli vašej láske. Celý ten čas ste ma podporovali.

"Je to naozaj šialené, keď sa ocitnem na takomto ocenení alebo keď ma takto vyznamenajú. Chcem povedať, že 47 rokov po tom, čo som to začal robiť v Generácii X, a 35 rokov po tom, čo som sem prišiel, som si jednoducho naozaj nikdy nedokázal predstaviť niečo také.

"Spočiatku sme robili hudbu ešte v polovici 70. rokov v období punk-rocku. Nebolo v tom veľa nádeje ani nič podobné. Rozhodli sme sa, že ak nič neexistuje, nemáme budúcnosť, budeme robiť to, čo nás baví. A to som aj urobil.

"Hudbu som robil, pretože som ju miloval. Vlastne to nebolo z iného dôvodu. Každopádne som si naozaj nemyslel, že robiť to bude trvať veľmi dlho. Mysleli sme si, že možno šesť mesiacov, možno rok, možno dva roky. Nikdy by som si nedokázal predstaviť niečo také. Je to jednoducho neuveriteľné."

Idolova hviezda je prvým prírastkom na Chodníku slávy v roku 2023. Je to 2 743. hviezda, ktorá kedy pribudla na tejto obľúbenej turistickej atrakcii.

Hosťujúci rečník Rollins povedal: ,,V súčasnosti je to veľmi dôležité: "Je možné, že Billy Idol má v žilách rock'n'roll a v DNA punk rock. To znamená, že je skutočný. A možno práve preto sme dnes tu. Desaťročie za desaťročím zostal sám sebou. To si vyžaduje veľa odvahy a poctivosti. Chcel by som povedať, že to je dôvod, prečo sme tu dnes. Je to veľký deň pre punk rock."

zdroj: youtube.com

Made with