Skupina Jane's Addiction angažovala Josha Klinghoffera, ktorý nahradí Davea Navarra na nadchádzajúcich koncertoch

Skupina Jane's Addiction angažovala Josha Klinghoffera, ktorý nahradí Davea Navarra na nadchádzajúcich koncertoch

Bývalý člen Red Hot Chili Peppers Josh Klinghoffer sa pripojí k Jane's Addiction na koncertoch..

Skupina Jane's Addiction oznámila, že bývalý gitarista Red Hot Chili Peppers Josh Klinghoffer nahradí Davea Navarra na ich nadchádzajúcich koncertoch.

Navarro minulý rok vynechal sériu koncertov s Jane's Addiction, pretože sa zotavoval z dlhého Covidu. Na týchto koncertoch ho na gitare zastúpil Troy Van Leeuwen z Queens of the Stone Age.

Vo vyhlásení zverejnenom na sociálnych sieťach Jane's Addiction uvádzajú: "Radi by sme sa vyjadrili k otázkam týkajúcim sa Davea a nadchádzajúcich koncertov Jane's. Ako kapela sme na skvelom mieste, píšeme novú hudbu a naše puto je pevnejšie ako kedykoľvek predtým. Všetci dúfame, že Dave bude môcť s nami hrať; keď sa bude cítiť zdravý a pripravený.

" V blízkej budúcnosti naskočí náš brat Josh Klinghoffer na nadchádzajúce koncerty na západnom pobreží, v Južnej Amerike a na niektoré ďalšie medzinárodné koncerty, ktoré budú čoskoro oznámené.

"Chceme sa vám poďakovať za to, že ste tu s nami boli počas týchto tridsiatich a niečo rokov. Viete, že sa pre vás chystáme aj naďalej hádzať dolu."

Klinghoffer, ktorý bol nedávno na turné ako člen skupiny Pearl Jam, vystúpi s Jane's Addiction na šnúre koncertov v USA, ako aj na troch podujatiach Lollopalooza v Južnej Amerike.

Made with