Tom DeLonge hovorí, že pripravovaný album Blink-182 je najlepší, aký kedy nahrali

Tom DeLonge hovorí, že pripravovaný album Blink-182 je najlepší, aký kedy nahrali

Zostava Blink-182 je späť a podľa Toma DeLongea trio pracuje na "najlepšom albume", aký doteraz vytvorilo

Tom DeLonge vyhlásil, že pripravovaný nový album skupiny Blink-182 je najlepším dielom, aké kedy vytvorili.

Minulý rok sa najuznávanejšia zostava pop punkových rockerov v zložení DeLonge, Mark Hoppus a Travis Barker zreformovala a vydala nový singel a informáciu o veľkom svetovom turné, ktoré sa má začať v roku 2023.

Súčasťou ich obrovských plánov je aj vydanie úplne nového albumu, prvého počinu tria od albumu Neighbourhoods z roku 2011, ktorý údajne vyjde niekedy v tomto roku. Blink-182 naposledy vydali v roku 2019 album Nine, na ktorom namiesto DeLongea hosťuje Matt Skiba.

Keď už hovoríme o pripravovanom novom projekte, gitarista sa nedávno prostredníctvom Instagramu podelil o to, že ide o najväčšie dielo, aké kedy vytvorili.

"Toto je najlepší album, aký sme kedy vytvorili," napísal v príspevku. "Pripútajte sa. Ja osobne som na tripe a som taký hrdý na to, čo sme vytvorili SPOLU. Ako jedna zjednotená sila zábavy, večnej mladosti a predovšetkým blízkych priateľov."

Deň po vydaní nového singla Edging 15. októbra DeLonge uviedol, že nahrávka "obsahuje jednu z najprogresívnejších a najvýstižnejších hudieb, aké sme kedy mali. Úprimne povedané, zatajujem dych, aby ste počuli aj tieto ďalšie skladby. Edging je zábava a perfektný spôsob, ako vám opäť pripomenúť zábavu. Ale len si, kurva, počkajte."

Minulý mesiac to vyhlásil aj Barkerov bubenícky technik Daniel Jensen: "Celý týždeň som bol v štúdiu a pracoval som na novom albume Blink-182 s Travisom Barkerom a vychádza úžasne! Naozaj si myslím, že fanúšikovia Blink si ho zamilujú."

Hoci nebol oznámený žiadny oficiálny dátum vydania albumu, DeLonge ešte v decembri na svojom Instagrame sľúbil, že príde "v priebehu niekoľkých nasledujúcich mesiacov".

Jeho spoluhráči z kapely medzitým na vlastných účtoch na sociálnych sieťach zdieľali teasingové príspevky s textami piesní a inštrumentálnymi partiami.

Made with